LEUCHTTURM 1917, denken met de hand¹

¹Denken met de hand

Bij LEUCHTTURM1917 laten we ons leiden door onze overtuiging: met de hand schrijven is denken op papier. Gedachten worden woorden, zinnen, beelden. Herinneringen worden verhalen. Ideeën worden projecten. Uit notities komt een perspectief naar voren. We schrijven en begrijpen, verdiepen, zien, denken – met de hand.

 

LEUCHTTURM, opgericht in 1917

LEUCHTTURM 1917 kan terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig papier en briefpapier.

Axel en Max Stürken leiden het familiebedrijf Hanseatic in de vierde generatie sinds de jaren negentig: Zij laten zich leiden door het idee om goed doordachte notitieboekjes en kalenders te maken die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van hun klanten en hen plezier geven. Bij het ontwikkelen van hun producten gaan ze in op elk detail – omdat ze het verschil maken.

Gekenmerkt door de liefde voor het product, de functionele details, de uitstekende kwaliteit en een verscheidenheid aan kleuren, staat LEUCHTTURM1917 vooral voor een duidelijke designtaal die meerdere malen is bekroond.

Alle kwaliteiten in één oogopslag

Deze notitieboekjes hebben een zeemkleurig papier, waardoor handgeschreven notities voor het oog beter leesbaar zijn. De hoge papierkwaliteit van 80 g / m² tot 100 g / m² staat ook garant voor een prettige schrijfervaring en de bestaande bladwijzers zorgen samen met de inhoudsopgave en paginanummers voor een snel overzicht.

Een opvouwbaar vak in de kaft zorgt voor orde, waarin losse briefjes of visitekaartjes snel verdwijnen, met de zekerheid dat ze veilig opgeborgen zijn. Titel- en rugetiketten voor labelen en archiveren en de praktische rubberen afdichting ronden deze notitieboeken af.

Duurzame materialen voor onze omgeving

Deze producten zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en zijn duurzaam geproduceerd.

De hardcover notitieboekomslagmaterialen voldoen ook aan de vereisten van de volgende normen: EU Reach, RoHS, CPSIA, EN71 Deel 3, TSCA, ISQ 8124 Deel 3, ASTM F963 en Prop.65 Dit is latex-verzadigd papier met een beschermende kleurcoating op waterbasis. 

Bezoek ook onze andere websites: www.promoticom.nl en www.bureaukalendershop.nl

Contact

7 + 1 =

Meer informatie

Bedrijfsadres
Promoticom Print & Art
Heliotroop 37
3162 TK RHOON

Telefoon
Kantoor: +31 (0)10 – 447 29 46
Mobiel : +31 (0) 6 – 16 40 83 36

E-mail
promoticom@promoticom.nl

Overige gegevens
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer: 24376815

Bankrelatie: KNAB Bank
IBAN: NL55 KNAB 0255 1137 65
BIC: KNABNL2H

BTW nr. : NL001160415B37

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Privacyverklaring
Promoticom respecteert uw privacy zoals die zijn opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.