terminic, als sinds 1937 dé nummer 1!

Uitvinders van de 3-maandskalender

In 1937 hebben wij de 3-maandskalender uitgevonden. Vandaag de dag zijn wij een van de grootste kalenderproducenten in Europa. Vanuit de Hanzestad Bremen de hele wereld over: onze meermaandskalenders zijn op alle continenten thuis. In tachtig jaar is er veel gebeurd wat een stempel gedrukt heeft op ons en onze kalenders en wat ons en onze kalenders zo uniek maakt. Ga op ontdekkingsreis door onze kalendergeschiedenis.

 

Van Bremerscheepvaartkalender naar wereldwijd succes

Naast 3-maandskalenders in verschillende uitvoeringen brengen wij de 4-maandskalender op de markt, met een nog langere planningsperiode van 4 maanden in één oogopslag. Onze brede portefeuille en de steeds sterkere concentratie op de productie van reclamekalenders met meermaandsoverzicht maken ons tot een van de leidende kalenderproducenten in Europa.

Gecertificeerd drukken volgens PSO

Als eerste echte kalenderproducent zijn wij sinds 2009 speciaal voor de bijzonder hoogwaardige kartondruk gecertificeerd volgens ISO 12647 processtandaard offsetdruk (PSO). Wij drukken standaard in raster 100 uit de Euroschaal. Zo garanderen wij onze klanten altijd de best mogelijke kwaliteit voor het drukken van hun reclamekalenders. Onze maandkalenders overtuigen met hun hoge en gelijkblijvende kleurkwaliteit van het ontwerp en het genereren van de gegevens tot de kant-en-klare gedrukte kalender.

Individuele kalenders op maat

Dankzij onze jarenlange competentie in kalenders kunnen wij onze klanten een indrukwekkend assortiment aan kalendermodellen, -formaten en -uitvoeringen bieden. De unieke verscheidenheid aan talen en de diverse ontwerp- en veredelingsmogelijkheden maken onze maandkalenders tot het perfecte reclamemiddel. Sinds dit jaar vervaardigen wij onze reclamekalenders ook compleet individueel in het corporate design van onze klanten. De ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 

Mineraalolievrije kalenders

Voor het drukken van de terminic reclamekalenders gebruiken wij uitsluitend mineraalolievrije inkt. Bovendien voeren wij sinds 2012 het logo IPA reduced, omdat wij bij het drukken het gebruik van alcohol tot een absoluut minimum beperken om het milieu niet onnodig te belasten.

 

 

Bezoek ook onze andere websites: www.promoticom.nl en www.bureaukalendershop.nl

Contact

12 + 14 =

Meer informatie

Bedrijfsadres
Promoticom Print & Art
Heliotroop 37
3162 TK RHOON

Telefoon
Kantoor: +31 (0)10 – 447 29 46
Mobiel : +31 (0) 6 – 16 40 83 36

E-mail
promoticom@promoticom.nl

Overige gegevens
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer: 24376815

Bankrelatie: KNAB Bank
IBAN: NL55 KNAB 0255 1137 65
BIC: KNABNL2H

BTW nr. : NL001160415B37

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Privacyverklaring
Promoticom respecteert uw privacy zoals die zijn opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.